TWİTTERA GİRMENİN EN KOLAY YOLU



Twittera erişimin Türkiye de yasaklanmasından sonra Türk Twitter kullanıcıları Twitter a girmenin alternatif yollarını aramaya başladılar, bu yazımızda sizlere sadece twitter a değil aynı zamanda yasaklanması durumnda facebook ve youtube yede nasıl çok kolaylıkla girebileceğiniz hakkında bilgilendirme yapmak istiyoruz.

Yöntem oldukça kolay ve google chrome üzerinden çalışıyor, bu bir browser eklentisi aslında . Google chorome internet tarayıcısı kullanmanız gerekiyor bu yöntem için.

Twitter a girme yöntemi ise şöyle:
Yöntem oldukça basit. Önce google chrome üzerinden https://zenmate.io/home/  adresini ziyaret edip o adreste sayfanın alt orta kesiminde yer alan GetZenmate yazan mavi sekmeyi  tıklayıp saniyeler içinde eklentiyi google chrome internet tarayıcınıza ekliyorsunuz, ve işte oldu artık rahatlıkla twitter youtube veya yasaklı herhangi bir siteye hızlı bir şekilde erişebilirsiniz.

Gönül isterdiki bu yasaklar hiç olmasın ve Türkiye de yaşıyan her birey aynı avrupadaki veya amerikada ki diğer bireyler gibi internette yasaksızca gezinebilsin ,ama nevarki biz şuan Türkiye de yaşıyoruz ve şuan Türkiyeden twitter a erişim hükümet tarafından engellenmiş durumda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder