EN İYİ 5 L CARNİTİNE

Yağ yakıcı sporcu beslenme takviyesi alanında tartışılmaz bir liderliği olan L-Carnitine dünya genelinde bir çok çeşitlilikte ve markada olabilmektedir, sizler için bu markalar arasında bir karşılaştırma yaparak Türkiye'de en çok tercih edilen L-Carnitine markalarını sıralamaya çalıştık.


EN İYİ 5 L-CARNİTİNE

L-CARNITINE vücutta yağ yakımınıda kullanılır.Yağ yakmak için etkili bir üründür.Piyasada yağ yakmak için birçok ürün bulunmakta birçoğu kalitesiz hatta kullanılması tehlikeli ürünlerdir.Biz sizler için en iyi 5 L-Carnitine ürününü sıraladık.

Power system L-Carnitine 3600mg

Bir Alman firması olan power system Almanyada en çok tercih edilen markalar arasında yer almaktadır.Bu ürün içerdiği 3600mg L-Carnitine değeri ile şuan Türkiyede satılan en yüksek L-Carnitine değerine sahip üründür.Ürün sıvı formatta olup tek kullanımlık ampuller şeklindedir.

Satın Almak İçin Tıklayın : Powersystem L-Carnitine




MultiPower L-carnitine 1800mg

Yine bir alman firması olan MultiPower kullanıcıları tarafından beğeni gören bir markadır.L-Carnitine ürünüde en çok tercih edilen ürünler arasındadır.Bu üründe tek k ullanımlık ampuller şeklinde ve sıvı formdadır.

Satın Almak İçin Tıklayın: Multipower L-carnitine




Hardline L-Carnitine 1000ml

Hardline son zamanlarda adını çok duyduğumuz bir Türk firmasıdır.Uygun fiyat ve kalite bir arada istyorsanız tercihiniz bu ürün olacaktır.1000mg carnitine 200mg taurin içermektedir.Bu ürünün tek eksi yönü tek kullanımlık ampuller değilde bir şişe şeklinde olması,üstündeki kapağa döküp içiliyor birde şişe yan yattığında sıvıyı sızdırma durumları olabiliyor.

Satın Almak İçin Tıklayın : Hardline L-carnitine



Olimp L-Carnitine 3000mg

Olimp Polonyalı bir firma olup ürünlerinin kalitesi ve cazip fiyalarıyla tanınan bir firmadır.
L-Carnitine ürünüde oldukça kalitelidir içeriğinde bulunan 3000mg L-Carnitine değeri sayesinde listemize giriyor.

Satın Almak İçin Tıklayın : Olimp L-carnitine





Weider L-Carnitine 1800mg

İlk üçte Alman firmalarının olması gerçekten Almanların bu işte iyi olduklarındandır. Weider kullanıcılar tarafından vazgeçilmez markalardandır.Ürünleri çok kaliteli ama fiyat olarak biraz pahalı kalmaktadır.Tek kullanımlık ampullerden oluşan ürün sıvı formdadır ayrıca içerisinde bulunan c vitamini sayesinde kana karışımda daha hızlı olmaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder