HOVERWATCH

 HOVERWATCH

İster Android bir telefonu istersenizde bir bilgisayarı takip etmek isterseniz ve bunun için çok özellikli full fonksiyonlu bir uzaktan takip programı kullanmak istiyorsanız Hoverwatch telefon ve bilgisayar izleme yazılımını tercih edebileceğiniz yazılımlar arasında listeniz ekleyebilirsiniz.


Hoverwatch Nedir?

En kısa tanımıyla Android telefonları, MAC bilgisayarları veya PC bilgisayarları uzaktan online olarak anlık takip etmenize olanak veren bir takip aplikasyonudur. Takibe almak istediğiniz cihazda, çok kolay sadece bir kaç dakika sürebilecek bir yükleme ve kurulum aşamasından sonra aktif olarak çalışmaya başlayacak olan Hoverwatch programı ile o cihazda olup biten hemen hemen herşeyi uzaktan online kullanıcı paneliniz üzerinden izleyebilirisiniz.

Hoverwatch Nasıl Kurulur?

Programı kullanabilmeniz için öncelikle takibe almak istediğiniz telefona hoverwatch programını online olarak indirme yöntemi ile indirmeniz ve sonrasında kısa sürecek bir kurulum yapmanız gerekir. Daha kısa ve öz bir şekilde açıklayacak olursak sırasıyla 3 aşamada programı kullanmaya başlayabilirisiniz.

  1. Programın web sitesine girip emailinizle online kayıt yapın. ( bu 1 dk kadar sürecektir)
  2. Kayıt olduktan sonra e-mailinize girip kaydınızı onaylayın.
  3. Takibe almak istediğiniz cihaza programı indirin ve kurulumu yapın (yaklaşık 3 dk   sürecektir)
  4. Sonrasında online kullanıcı hesabınızdan takibe başlayabilirsiniz. (cihazdaki bilgiler Hoverwathc online panelinnize gelecektir)
Programın kurulum aşamaları oldukça kolaylaştırılmış bir şekilde olduğundan sadece bir kaç tıklama ile kolaylıkla kurulum yapabilinir durumdadır. Detaylı kurulum adımları hoverwatch sitesine giriş yaptığınızda ayrıca size sunulacaktır.

Hoverwatch Hangi Telefonlar İle Uyumludur?

Yazımızın başında da bahsettiğimiz üzere program Android telefonlar veya MAC cihazlar ve PC ler için uyumlu versiyonları vardır. Online hesabınızı oluşturup kullanıcı panelinize giriş yaptığınızda hangi cihaza yükleme yapacaksanız o cihaz için olan yükleme adımlarını görebilir ve o cihaz için olan yükleme linkine tıklayıp yüklemeyi yapabilirsiniz.


Yükleme yapmak istediğiniz cihazın bilgisayar mı yoksa Android bir telefon mu olmasına göre bir kaç farklı yükleme adımları bulunmaktadır. Aşağıda gösterildiği şekilde kullanıcı panelinizden ilgili cihaza ait yükleme adımlarını görebilir ve ona göre işlem yapıp kurulumu gerçekleştirebilirsiniz.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder