KADINLARIN ENÇOK KURDUĞU FANTEZİLER


Kadınların ilk 10 fantezisi


Erkek mi kadın mı daha çok fantezi kurar? Cevabını henüz net bilmiyoruz ancak bildiğimiz şey şu ki kadınların fantezi dünyası en az erkeklerin ki kadar zengin! 1. Hayallerimdeki yabancı

Pek çok kadın, gizemli bir yabancıyla karşılaşmanın, tutkulu bir aşk yaşamanın hayalini kuruyor.






2. Paylaşılamama
Pek çok kadın kendisine birden fazla erkeğin aşık olmasını hayal eder. Bu erkekler bir türlü onu paylaşamaz ve delicesine rekabet yaşanır.

Kadınların ilk 10 fantezisi



3. Patron benim
Kadınlar bir erkeğin kendisine yalvardığını ve ona hükmettiğini hayal eder. Bu tür fanteziler genellikle malsefe gerçekte böyle olmayan kadınların hayalidir.
4. Prenses olmak
Bir prenses kadar naif, korunmaya açık ve aşık olunası olmak çoğu kadının hayalidir. Doyasıya ilgi, koruma ve isteklerin sonsuz şekilde yerine getirilmesini kim istemez ki! Sabırla beyaz atlı prensi beklemek bu sebepten olsa gerek.

Kadınların ilk 10 fantezisi

5. Patron sensin
Bazı kadınlar günlük yaşamda veya yatakta neyi nasıl yapmaları gerektiğini söyleyen bir erkek hayal eder. Biraz mazoşist bir tutum olsa da, yönetimi erkeğe vermeye gönüllü kadınlar var.


Kadınların ilk 10 fantezisi


6. Yatakta en iyi olmak
Kadınlar çoğu zaman farklı fantezilerle partnerini çıldırttığını hayal eder. Erkeğin ondan başka bir şey düşünemez hale gelmesi egosunu, gururunu okşar.

Kadınların ilk 10 fantezisi




7. Striptizci olmak
Bazı kadınlar striptiz yaparak partnerini baştan çıkarmayı hayal eder. Öğretmen, hemşire, garson, sekreter gibi bilinen senaryolarda başrolde yer almak ister. Ancak gerçekte mesleklerde çalışanların çok saygın kişiler olduğunu akıldan çıkarmayalım. Kadınların bu fantezisi bazı erkekler tarafından gerçekle karıştırılabilir. Bunu düşünen kadınların bıçak sırtında hareket ettiğini de hatırlatalım.
8.Kıskanılan bir erkeğe sahip olmak
Başrolde istenilen bir erkek ve kadınlar! Bu kadınların arasında sıyrılıp dikkat çeken gizemli, seksi ve tutkulu bir kadın figürü! Bu da kadınların hayalindeki diğer bir fantezi!



Kadınların ilk 10 fantezisi



9. Kadın kahraman
Aşık olduğu erkeğin bilmediği bir başka kadın. Gerçekte zayıf, kırılgan olan bu kadın aslında dünyayı kurtaran, sevdiği erkeği koruyan ve gözeten bir kadına dönüşüyor. Erkeklerin de korunmaya ihtiyacı olabilir öyle değil mi?



Kadınların ilk 10 fantezisi


10. Tek gecelik birliktelik
Kadınların sıkça kurdukları fantezilerden biri hoşlandıkları biriyle tek bir gün çılgınca bir gece yaşamak ve bir daha görüşmemek.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder