Afrodizyak nedir?
Bütün eski kültürlerin hepsinde kendine özgü afrodizyakları vardır. Aslında bunların temelinde şehveti ve zevki artırma amacı vardır. İnsanların çok eski zamanlardan beri düşündüklerinden biri de olağanüstü cinsel güce sahip olmaktır. Afrodizyak kelime olarak adını Eski Yunan’lıların Aşk Tanrıçası Afrodit’tenalmıştır .
Sağlıklı bir cinsel hayatın olması için çiftlerin hem bedensel hem de ruhsal yönden sağlıklı olmaları gerekir. Tabi ki bunların başında stresten uzak ve kafanın rahat olması gerekir. Bunların yanında dengeli beslenmenin de büyük bir etkisi vardır.
Kullanılan afrodizyakların etki alanları da farklılık göstermektedir. Bunların bazıları beyindeki belli merkezlerde etki yaparken bazıları ise direkt olarak cinsel organların sinirleri üzerinde etki gösterirler.
NOT: Verilen önerileri kullanmak süreklilik taşımamalıdır.
Verilen ölçüler ve ne kadar kullanılması gerektiği uyarılarına uyunuz.
Verilen öneriler herkeste aynı etkiyi yapmayabilir.
DOĞAL AFRODİZYAK ÖNERİLERİ.
Bir litre suyun içine bir yemek kaşığı adaçayı, bir tatlı kaşığı karanfil katılıp kaynatılmasının ardından süzülerek yatmadan bir saat kadar önce arzuya göre bal ile tatlandırılarak bir çay fincanı içilir.
Bir havanın içine bir avuç badem içi bir tatlı kaşığı karanfil katılıp iyice dövüldükten sonra bir çay bardağı süzme bal ilave edilip günde iki kez sabah ve akşam olmak üzere bir tatlı kaşığı yenilir.
Bir litre suyun içine ince kıyılmış bir avuç ardıç otu katılıp kaynatılmasının ardından süzülerek günde bir su bardağı içilir.
Bir çay fincanı kaynar suyun içine bir çay kaşığı kekik katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzülerek günde iki kez sabah ve akşam içilir.
Bir çay fincanı kaynar suyun içine bir çay kaşığı anason katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzülerek akşam yemeklerinden yarım saat sonra içilir.
Bir litre sütün içine yıkanmış ve ezilmiş dört adet yaş incir katılıp kaynatılmasının ardından süzülmeden günde üç su bardağı içilir.
Afrodizyak parfüm kullanımınıda düşünebilirsiniz.
Bir çay fincanı kaynar suyun içine havanda dövülerek ufalanmış bir çay kaşığı kişniş tohumu katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzülerek günde üç öğün yarımşar çay fincanı içilir.
Bir çay fincanı kaynar suyun içine havanda dövülerek ufalanmış bir çay kaşığı güvercin otu katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzülerek günde üç öğün yarımşar çay fincanı içilir.
Bir çay fincanı kaynar suyun içine bir çay kaşığı toz tarçın katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzülerek günde üç öğün yarımşar çay fincanı içilir.
Havanda dövülerek toz haline getirilmiş bir tatlı kaşığı hint biberi bir çorba kaşığı süzme bal ile karıştırılıp bir defada yenilir.
Bir çay fincanı kaynar suyun içine bir çay kaşığı toz kimyon katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzülerek akşam yemeklerinden yarım saat sonra içilir.
Bir çay fincanı kaynar suyun içine havanda dövülerek ufalanmış bir çay kaşığı hardal tohumu katılıp demlenmesi için kısa bir süre beklendikten sonra süzülerek günde üç öğün yarımşar çay fincanı içilir.
Bir litre suyun içine ince kıyılmış bir avuç maydanoz katılıp kaynatılmasının ardından süzülerek günde iki kez sabah ve akşam birer çay fincanı içilir.
Bir litre suyun içine ince kıyılmış bir avuç ince kıyılmış dere otu katılıp kaynatılmasının ardından süzülerek günde üç öğün birer çay bardağı içilir.
Bir litre suyun içine birer avuç iğde ve çiçekleri katılıp kaynatılmasının ardından süzülerek günde üç öğün birer kahve fincanı içilir.
Yorumlar
Yorum Gönder