EN İYİ L-CARNİTİNE HANGİSİDİR


Bilindiği gibi L- Carnitine , zayıflamak isteyipte birtürlü bunu başaramayanların yardımına yetişen yegane sporcu desteklerinden bi
risidir,spor yapılıpta 
yanında l- carnitin tüketen kişilerde spor sırasındaki yağ yakımı normal zamandaki bir sporla kıyaslandığında gerçektende gözle görülen bir ivmede artış gösterir. Peki ama şuan piyasada bulunan L- Carnitinlerden hangisi daha iyi?
Bakın l - carnitine piyasada genelde sıvı l- carnitine veya tablet l-carnitine olmak üzere 2 tarzda bulunur. Bu iki formun mg değerlikleri eşit oldukları kabul edilirse aslında etki olarak birbirlerinden çokta fazla farkları yoktur. Sıvı formda yada kapsül formda olan l carnitinler tabletlere göre daha hızlı emilirler bu yüzdende kana karışma süreleri daha çabuk olur. Daha çok tercih edilmelerindeki sebep te budur.Yapılması gereken şey  en az 1 saatlik bir spor yapmak ve gerekli olan mg da L-carnitin spordan yaklaşık 15 ila 30 dakika önce almak.
Her nekadar gerekli olan dozaj ortalama değerler olan günlük 500 mg ile 2000 mg arasında değişsede yinede kişinin yaşı, kilosu, kondisyonu ve diğer birçok sağlıkla ilgili durumu bu dozajı etkileyebilmektedir.

L Carnitine spor sırasında gereken enerjiyi ilk önce yağları yakarak size sağlayan bir destektir ve spor sırasında maksimum yağ yakımı sağlar. CLA ile birlikte kullanımı genelde daha iyi sonuç verir.

Şuan piyasada en çok kullanılan l carnitinlerden biriside  Power System L-carnitine  dir.
Gerek Power System L-Carnitine gereksede şuanda hem dünya genelinde hemde Türkiyede en çok tercih edilen L Carnitine markalarına bakmak veya satın almak için hemen aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.

Power System L-carnitine







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder