EBRU ŞALLI PLATES İZLE EBRUDAN PLATES ÖĞREN

Kanal 8′de hafta içi her sabah saat 10:00′da Ebru Şallı’nın Plates programını izleyebilirsiniz. Bir çok yararlı bilgiler alabilirsiniz. Özellikle boy uzatmak için uğraşan kişilere süper bir spor muş. Ancak ben bu duruma inanmıyorum. Annemin iddeasıyla platese başlıyorum 3 ay içinde boy uzatacağının garantisini veriyor bunun içinde sizlerle paylaşmak istedim. Ebru Şallı Plates hakkında gerekli bilgiyi yazının devamında bulabilirsiniz.

Ebru Şalli Pilates izle Pilates Videosu Videolar

Ebru Şallı Pilates videosu Ebru Şallı Videosu sizin için Pilates sitesinde.
Pilates nasıl yapılır videoları ile beğeni toplayan Ebru Şallı aşağıdaki video ile sayfamıza konuk oluyor. Buyurun efendim pilates videosuna:

BİRİNCİ KISIM İZLE
2. KISIM İZLE


Ünlü bir eğitmenden Stott Pilates dersleri almaya başlayan manken Ebru Şallı, “Bu sporu uygulayanların vücudu 30 saatte forma giriyor” dedi.Spora düşkünlüğü ile tanınan ünlü manken Ebru Şallı, Olimpiyat şampiyonlarının ‘Stott Pilates’ eğitmeni Kanadalı Wayne Seeto’dan ders alıyor. Şallı, Türkiye’de Stott Pilatesi herkese tanıtıp, sevdirme misyonu ve Pilates elçisi olma hedefiyle, eğitimlerine her gün aralıksız 8 saat devam ediyor.
ÜNLÜLERİN SPORU
Madonna, Jenefer Aniston, Elle Macpherson, Karen Kain, Kanadalı atlet Ed Belfour, ünlü tenisçi Martina Navratilova, Jenifer Lopez, Sharon Stone, Martha Stewart, Stott Pilates tekniği ile eğitim alan ünlüler arasında bulunuyor. Şallı bu sporun artık hayatının bir parçası olduğunu söylerken, bunu başkalarıyla da paylaşmak için DVD çıkartacağını açıkladı. İki aylık kursun sonunda kendisine eğitmenlik sertifikası verileceğini söyleyen Şallı şöyle konuştu; “Daha önceden öğrendiğim pilatesin ilk evreleriyle ilgili DVD’im yakında piyasaya çıkacak. Bu DVD’yi doğru takip edip uygulayanlar 30 seansta (saatte) kendilerindeki değişimi fark edebilecekler, karın ve kalça bölgelerinden zayıflayacaklar. Yaza formda girmek istiyorlarsa düzenli beslenme ve pilates yapsınlar.”
STRESTEN DE UZAKLAŞTIRIYOR
Pilates zihin ve beden egzersizleri açısından yogayı geride bırakmaya başladı. Stott Pilates tekniği ile yapılan egzersizler, vücuda esneklik ve sağlık kazandırırken, bedenin kendini iyi hissetmesini ve stresten uzaklaşmasını sağlıyor. Stott Pilates çalışmalarında, profesyoneller için geliştirilen profesyonel egzersizlerde, modern anatomi bilgisi ve doğru egzersiz bilimi bir araya getirilerek, pilates egzersizlerine güvenli ve çağdaş bir yaklaşım sağlanıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder