KALÇA BASEN YAĞ YAKMA HAREKETLERİ


Beş farklı yol ile basenlerinize güle güle demeye hazır mısınız? Tek yapmanız gereken önerilemizden birini veye birkaçını seçip düzenli bir şekilde uygulamak.Üstelik spor salonuna gitmenize de gerek yok elinizdeki imkanlarla basenlerinizden kurtulabilirsiniz.İşte basen eritme, kalça, popo, ve bacak sıkılaştırma yöntemleri.
Basen Eritmek İçin Egzersiz ve Spor


1. Squat Basen eritme, kalça, popo ve bacak sıkılaştırma için en mükemmel egzersiz squat dersek yanılmış olmayız.
Ayaklarınızı kalça genişliğinde açın ve kollarınızı resimdeki gibi öne doğru düz biçimde uzatın.Sırtınız ve karnınız düz olmalı.
Dizleriniz ayak ucunuzu geçemeyecek şekilde bükün poponuzun sandayeye haifçe değmesine izin verin.
Poponuz ve baldırlarınız sıkıştırarak yavaşça ayağa kalkın.
Hareketi 8-12 kez tekrar ederek 2- 3 set halinde yapın.



2.Bisiklete Binme
Bisiklete binme de basen eritme, kalça, popo ve bacak sıkılaştımak için bir başka muhteşem spordur.
Bir bisiklet kapın ve gezintiye çıkın bu çok eğlenceli bir o kadar da faydalı olacaktır!





3.Kick Boks
Kontrollü tekmelerden oluşan kick boks basen,kalça,popo ve bacak kaslarını karmaşık ve aynı anda çalıştırması yönünden muhtemşem bir spordur.Bir hocadan ders almaya ne dersiniz?





4.Koşmak
İşte basen eritmek için basit ve sağlıklı bir spor, koşmak!Yıllar geçse de incelmek için vazgeçilmeyecek bir spordur koşmak.
Engebeli bir alanda koşmayı alışkanlık haline getirmek, basenlerinize şekil vermek için yapacaklarınız arasında en iyisi olabilir.Hele de bahar aylarında koşmak size ayrı bir enerji verecek, ruhunuzu da dinlendirecektir.Ne kadar mesafe koştuğunuzu belirlemek için bir nesne seçin.Yorulduğunuzda temponuzu yavaş yavaş düşürerek biraz mola vermeyi unutmayın.



5.Step
İşte evde kolayca yapabileceğiniz mükemmel bir egzersiz.Step kalça kaslarınızı baldırlarınızı, besenleri incelten ve şekle sokmak için mükkemmeldir.Yağlarınızı yok etmek için step yapın.Her zaman moda olan step yapmanın da belirli püf noktaları var tabiki.Step yaparken bacaklarınızı kaldırdığınızda dizinizin 90 derece kadar bükülü olmasına dikkat edin.Bir diğer önemli nokta ise tüm ağırlığınızın adım attığınız yani kaldırdığınız bacağınız üzerinde yoğunlaştırmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder